Vuokraa iso varastotila Tampereelta suurempaan varastointitarpeeseen!

Yhteystiedot ja sijainti

Ylimääräinen irtaimistosi säilyy varastotiloissamme turvallisesti pidempiäkin aikoja! Pack-House Oy tarjoaa siistit ja turvalliset, erikokoiset varastointitilat erilaisiin tarpeisiin Tampereen Ristinarkulla. Meille on helppo tulla, ja varastotiloihin pääsee ajamaan myös auton kanssa. Pack-House Oy:llä varastointi onnistuu helposti ja turvallisesti! 

Iso varastotila mahdollistaa suuremmankin irtaimiston näppärän varastoimisen. Ota yhteyttä ja vuokraa tarpeitasi vastaava varasto!

Iso varastotila suurempaankin varastointitarpeeseen

5,5 m² 90 €/kk

2,3 m x 2,4 m

Korkeus 260 cm

Isoon tilaan varastoit kätevästi suuremmankin määrän irtaimistoa. Voit säilyttää tilassa huoletta myös arvotavaroita, sillä ne pysyvät turvassa luotettavien lukkojen ja tallentavan kameravalvonnan takana, siisteissä ja lämpimissä varastotiloissa. Asiakkaanamme sinulla on pääsy varastollesi 24 h vuorokaudessa, viikon jokaisena päivänä!

Tiedustele myös suurempaa varastotilaa tarpeesi mukaan!

Ota yhteyttä ja vuokraa varasto!

Kun tarvitset lisätilaa ylimääräisen irtaimistosi varastoimiseen, ota yhteyttä Pack-House Oy:hyn. Tarjoamme sekä pienet, keskikokoiset että isot varastotilat erilaisiin varastointitarpeisiin Tampereen Ristinarkulla, vain 5 kilometrin päässä Tampereen keskustasta. Varastomme ovat lämmitettyjä, turvallisesti lukittuja sekä tallentavalla videovalvonnalla varustettuja. Tutustu joustaviin vuokrausvaihtoehtoihimme ja varaa varasto tarpeidesi mukaan!