Pack-House Oy – luotettava varastointiyritys Tampereella

Yhteystiedot ja sijainti

Pack-House Oy tarjoaa ratkaisut pieniin ja isompiin varastointitarpeisiin Tampereen Ristinarkulla, vain 5 kilometrin päässä Tampereen keskustasta. Erikokoiset varastomme mahdollistavat monenlaisen irtaimiston turvallisen säilytyksen lyhyistä ajanjaksoista pidempiinkin aikoihin. 

Olemme luotettava ja kokenut varastointiyritys, ota yhteyttä, kun tarvitset lisätilaa irtaimistosi säilytykseen!

Kompakti keskikokoinen varastotila

4 m² 75 €/kk

2,3 m x 1,75 m

Korkeus 260 cm

Keskikokoinen varastomme on yllättävän suuri säilytystila. Korkeus antaa tilaa pinoamiselle ja valvotuissa olosuhteissa voi turvallisin mielin säilyttää monenlaista tavaraa. Tila on siisti ja lämmin sekä turvallisesti lukittu. Asiakkaanamme sinulla on pääsy varastollesi 24 h vuorokaudessa, viikon jokaisena päivänä!

Ota yhteyttä ja vuokraa varasto!

Vuokraa varasto luotettavalta varastointiyritykseltä! Pack-House Oy tarjoaa siistit ja turvalliset varastointitilat irtaimistosi säilytykseen Tampereella. Tarjoamme erikokoisia varastotiloja erilaisiin varastointitarpeisiin. Mahdollistamme myös joustavat vuokrasopimukset tarpeidesi mukaisesti –tyytyväinen asiakas on meille ykkösjuttu! Tutustu vuokrausvaihtoehtoihimme ja varaa sopiva varastotila. Autamme mielellämme sopivan kokoluokan valitsemisessa.