Joustava ja turvallinen varastointipalvelu Tampereella

Yhteystiedot ja sijainti

Pack-House Oy on vuodesta 2007 toiminut turvallinen ja luotettava varastointiyritys Tampereen Ristinarkulla. Tarjoamme joustavat varastointipalvelut ja erikokoiset varastotilat erilaisiin varastointitarpeisiin. Meillä ylimääräinen irtaimistosi säilyy turvallisesti pidemmänkin aikaa!

Ota yhteyttä ja kysy lisää tarjoamistamme varastointipalveluista, vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin ja tiedusteluihin.

Pieni varastotila pieneen varastointitarpeeseen

2,7 m² 60 €/kk

2,3 m x 1,2 m

Korkeus 260 cm

Pieneen tilaan voi mahtua paljon, varsinkin, kun korkeutta riittää! Tämä varastotilamme on näppärä paikka pienempään säilytystarpeeseen. Siistit ja lämpimät tilat tallentavalla kameravalvonnalla pitävät ylimääräisen irtaimistosi tallessa ja hyvässä kunnossa. Asiakkaanamme sinulla on pääsy varastollesi 24 h vuorokaudessa, viikon jokaisena päivänä

Ota yhteyttä ja vuokraa varasto!

Pack-House Oy tarjoaa ratkaisut monenlaisiin varastointitarpeisiin Tampereen Ristinarkulla. Joustavat ja laadukkaat varastointipalvelumme mahdollistavat ylimääräisen irtaimistosi säilyttämisen turvallisesti hetkellisestä tarpeesta pidempiinkin aikoihin. Tutustu vuokramahdollisuuksiimme ja ota yhteyttä, niin sovitaan tarpeisiisi sopivasta varaston vuokrauksesta!